10weekПалитра стил - PalitraStyle.com

Инфекцията на пикочните пътища е често срещано явление през бременността. Заради рисковете, които крие, трябва да се подхожда сериозно както по отношение на превенцията, така и по отношение на лечението.

Прочети още...

14week-aсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Големият ден е все по-близо! Вече нямате търпение да гушнете своето бебе. Наред с това все по-често Ви спохождат нощни кошмари, свързани с предстоящото раждане. Не се поддавайте на паниката – нали знаете, че хормоните са виновни за всичко. За да се спасите от притесненията, опитайте се да си организирате и запълните времето до раждането с приятни занимания и ползотворна подготовка. Като начало – съберете чантата си за Родилното. Това със сигурност ще внесе нотка успокоение. Така няма да се лутате в последния момент и да се питате какво да си вземете и ще сте сигурни, че няма да пропуснете нещо важно.

Прочети още...

28weekсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Медиците са направили много изследвания, за да установят дали трудовата заетост е полезна за бременната жена. В резултат са установени важни взаимовръзки между вида и честотата на физическата дейност и нежеланите последици за бременността от това.

Прочети още...

21weekПалитра стил - PalitraStyle.com

Да се чувствате уморени по време на бременността си е нещо напълно нормално. Повечето жени усещат умора в началото на своята бременност. Има много причини, за да се чувствате така. Вашето тяло изразходва много енергия, за да задържи плода и да му осигури оптимални условия за развитие. Покачващото се ниво на хормона прогестерон, гаденето и повръщането, киселините също допринасят за чувството на умора.

Прочети още...

20weekсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Хората от всички древни култури са се отнасяли с особено внимание към бременните жени, защото са знаели, че за да се промени света към по-добро, трябва да се „работи” за тази кауза с неродените деца, още от утробата. Един мъдрец казва, че когато майката зачене, тя трябва да бъде жрица. И не само тя, а и бащата и цялото общество трябва да бъдат жреци на чистотата и възвишения живот.

Прочети още...