4D-BABY-34-WEEKSсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Вагиналната сонография дава нови възможности на ехографската диагностика. Технически става възможно трансдюзерът да бъде приближен на по-малко от сантиметър от обследвания обект.

Прочети още...

mamababyсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Вие вече сте щастлива майка на мъничко съкровище! Поздравления за това! Чувствате се доста изморена, но това е нормално. След 9 месеца бременност, съпроводени със сериозни хормонални промени и успешно преминало раждане – вие действително имате нужда първо да отдъхнете.

Прочети още...

37weekПалитра стил - PalitraStyle.com

Специално обучените хора да правят този вид масаж (на бременни) в България са малко. Още по-малко са тези, които действително го прилагат. Потърсихме консултация с Георги Яръмов – рехабилитатор - масажист, който практикува масаж при бременни жени. Това са неговите 12 ДА! за ползите от масажа по време на бременност.

Прочети още...

zubi 2Палитра стил - PalitraStyle.com

Периодът на бременността не е от най-благоприятните за вашите зъби. Хормоналните промени намаляват защитните сили на организма, върху зъбите по-лесно се натрупва плака и това увеличава риска от кариеси, а повишения приток на кръв във венечните тъкани ги прави по-уязвими и чувствителни, по-раздразними и подути.

Прочети още...

yoga jenaЗа ползите от йога по време на бременността

Палитра стил - PalitraStyle.com

Най-важното за една майка е здравето на детето й. Съвсем нормално и естествено е всяка жена, очакваща дете, да се вълнува и мисли по този въпрос. Здравето следва да се разглежда не само във физическия му аспект, а изцяло – като физическо, психическо, умствено, духовно, емоционално, здраве на поведението (морално здраве)и т.н.

Прочети още...