Съвет 1: Не разполагайте водни елементи в спалнята.

Активирането на присъствието на вода води до загуба - загуба на пари и загуба на връзки. Водните елементи се отнасят за картини с реки, водопади и езера. Те се отнасят и за аквариумите. Чаши вода до леглото не се броят.

Съвет 2: Поставете трикрака жаба във всекидневната си близо до входната врата за паричен късмет.
Жабата може да гледа във всяка посока, въпреки че когато е обърната към входната врата, предполага, че влизат пари. Не поставяйте жабата директно пред главната врата.

Съвет 3: Редовно подрязвайте вашите растения и дървета.
Това е, за да се гарантира, че те няма да обраснат до такава степен, че да изземват ценната ян енергия на слънчевата светлина. Когато растенията се разболеят болни, по-добре се отървете от тях, защото създават прекомерна ин енергия.

Съвет 4: Закачете кристална топка на един от прозорците си.
Изберете прозорец, който получава пряка слънчева светлина. Така ще внесете слънчева светлина под формата на ярки брилянтни цветове на дъгата. Това е отличен трик да привличане на късмет и е особено добро за югозападния ъгъл.

Съвет 5: Градина в пълен разцвет, особено на изток и югоизток.
Градина в пълен разцвет, особено на изток и югоизток, носи добро здраве и много късмет. Накарайте вашите растения да растат стабилни и силни и се възползвайте от цялата създадена ценна енергия.

Съвет 6: Нека всеки член на вашето семейство да яде обърнат към своята най-добра и най-благоприятна посока.

Съвет 7: Проектирайте воден дракон във вашата градина.
Проектирайте воден дракон във вашата градина, за да се насладите на огромно и стабилно богатство. Тогава ще разберете разликата между това да си просто богат и да си сериозно богат.

 

Още по темата:

Фън шуй: Енергизатор за богатство

Фън шуй: Поощряване на богатството в спалнята

Цветята във фън шуй

Могъщи символи на щастието и късмета от фън шуй