taralej

Палитра стил - PalitraStyle.com

Защо ви е хамстер като може да имате таралеж? В световен мащаб все още се спори дали таралежите трябва да бъдат опитомявани, но независимо от споровете, тенденциите се запазват: развъдници за таралежи в САЩ казват, че интереса се е удвоил в последните две години.

Таралежите спят през деня и стават активни малко преди вие да заспите (ако заспивате на време). Като характер са срамежливи, но ако имате търпение могат да бъдат много игрив и любвеобилен любимец.

Таралежите нямат никакъв самоконтрол що се отнася до храна, така че е добре да внимавате с какво ги храните, както и с количеството. Повечето собственици на таралежи им дават котешка храна — тя е малко по-калорична от необходимото, но можете да я давате ако изберете комбинация от много протеини и малко мазнини. Заради нарастващия интерес, големите производители вече разработват храна за таралежи.

И не се притеснявайте за това как ще го отглеждате — за този онлайн зоомагазин няма граници - https://petmall.bg. Имат всичко необходимо за отглеждането на таралежа, а каквото нямат, ще доставят. Така че, избирайте смело…

Още по темата: