Палитра стил - PalitraStyle.com

Кокер Шпаньоли и Персийки ли? Някои хора винаги търсят интересното, различното, оригиналното. Тях не можете да ги спечелите с кучетата и котките, които виждаме навсякъде. А и в крайна сметка, изборът на домашен любимец е абсолютен израз на това какъв си. Ако сте от “екзотичните” натури, ето екзотично предложение за домашен любимец:

Скорпион

scorpio-1165688 640

Ако не сте от гушливите, а по-скоро от любопитните, скорпионът е подходящ домашен любимец за вас. Той никога няма да се научи да ви разпознава или да реагира различно с вас, така че най-добре избягвайте да го докосвате. За сметка на това ще ви разкрие любопитни подробнасти за това какво правят събратята му дълбоко в пустинята или джунглата и, обещаваме ви, ще бъде интересно.

Ако никога не сте имали скорпион преди, важно е да знаете какви точно са видовете, подходящи за начинаещи: най-добре подберете големи джунга скорпиони и стойте далеч от пустинните.

За скорпиона е важно аквариума му да е добре отоплен и винаги да има достъп до вода в плитка чиниика. Достатъчно е да го храните един или два пъти в седмицата, най-добре с малки щурци. Средно, скорпионът ще изяде 3-5 щуреца на седмица.

И не се притеснявайте за това как ще го отглеждате — за този онлайн зоомагазин няма граници - https://petmall.bg. Имат всичко, а каквото нямат, ще доставят. Така че, избирайте смело…

Още по темата: