crab-601276 960 720списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Сещате ли се за рака от Ариел, малката русалка? Или за този от Смелата Ваяна? Да, и двата са рак отшелник! 

Прочети още...

iguanaсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Влечугите не са ни тотално непознати домашни любимци, но в никакъв случай не са и популярни. Ако си мислите за игуана, тя несъмнено ще придаде екзотика на дома ви, но внимавайте да не стане твърде екзотично — много хора не знаят колко големи стават някои игуани, а именно до 7-8 килограма тегло и до 2 метра дължина, ако се включат и опашките.

Прочети още...

taralejсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Защо ви е хамстер като може да имате таралеж? В световен мащаб все още се спори дали таралежите трябва да бъдат опитомявани, но независимо от споровете, тенденциите се запазват: развъдници за таралежи в САЩ казват, че интереса се е удвоил в последните две години.

Прочети още...

praseсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Макар да почнаха да трупат популярност и в България, мини прасенцата все още са изключително екзотичен домашен любимец по нашите ширини. Ако сте се спрели именно на тях, трябва да знаете че съществуват около 50 различни вида мини прасенца и не всяко едно от тях остава “мини” когато порасне.

Прочети още...

scorpio-1165688 640списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Кокер Шпаньоли и Персийки ли!? Някои хора винаги търсят интересното, различното, оригиналното. Тях не можете да ги спечелите с кучета и котки, които виждаме навсякъде. А и в крайна сметка, изборът на домашен любимец е абсолютен израз на това какъв си. Ако сте от “екзотичните” натури, ето екзотично предложение за домашен любимец.

Прочети още...