pari

Палитра стил - PalitraStyle.com

Хубаво е човек да има късмет и пари. Всъщност цялата философия на фън шуй (фенг шуй) се основава на старанието да се привличат добрите енергии към човека и да му носят здраве, късмет, любов, благополучие. Има един съвсем лесен и по силите на всеки похват, чието прилагане носи богатство за дома: фън шуй ваза на богатството.

Подходящата форма за вазата на богатството

Тази т.нар. ваза на богатството трябва да има благоприятна форма, според принципите на фън шуй. Това означава да има шия и плоска заоблена основа, за да подсказва, че ще задържи своята добра ци (чи).

Материалът, от който трябва да е изработена вазата на богатството

Най-добре е вазата на късмета да бъде изработена от керамика, кристал или порцелан.

Какво да сложим във вазата на богатството

Сложете във вазата няколко монети и банкноти. Добре е през цялата година, от време навреме да пускате вътре пари. Можете да сложите и чуждестранни пари. Добър фън шуй за привличане на пари и късмет, е във вазата да сложите и късчета розов кварц, нефрит, аметист и каквито пожелаете полускъпоценни камъни и минерали. Сребро и злато също са добри попълнения.

Най-подходящото местоположение на вазата на богатството

Вазата на богатството трябва да я поставите в един от ъглите на богатството, а именно в северния, източния или югоизточния сектор на вашия дом.

Вазата на богатството в края на годината

treasureВ края на годината изсипете „богатството” и пребройте парите. Разделете сумата на три равни части. Едната част върнете във вазата на богатството, за да е „мая” за следващата година и да продължава да привлича към вас богатството. Втората част от сумата похарчете за удоволствие. Третата част дайте за благотворителност.

 

Още по темата: