KoevПалитра стил - PalitraStyle.com

Койчо Коев е роден на 26.08.1960 г. в град Тополовград. Средното си образование завършва в Tехникума по eнергетика в град Гълъбово, специалност “Tехнология на машиностроенето”.  През 1992 г.  се дипломира в Полувисшия институт по ядрена енергетика - Козлодуй, специалност „Електронна техника и микроелектроника”, а през 1999 г. придобива специалност „Финансов мениджър” в Института за квалификация и преквалификация към Стопанска академия „ Д. А. Ценов” град Свищов. Повече от двадесет години управлява собствен бизнес. Семеен е, има една дъщеря.

Койчо Коев – кмет

Койчо Коев е кандидат за кмет на община Раднево.  Той се впуска в предизборната надпревара, защото е убеден, че ситуацията в Раднево и общината е такава, че ако сега и в следващите четири години не се промени, след това ще е твърде късно. Според него точно сега е шансът животът на хората в Раднево да се тръгне към по-добро.

Койчо Коев – успешен мениджър

Коев вярва в своя успех, просто защото от двадесет и четири години ръководи и управлява успешно своя бизнес. „Имах времето да натрупам достатъчно опит както в ръководенето на хора, така и в управлението на проекти. Начинът, по който сега се действа в Раднево, далеч не е най-доброто, което заслужаваме. За мен управлението на общината не е политика, а "можене". В бизнеса имаш задължения и отговорности към своите служители и партньори. Като кмет си отговорен пред гражданите, които очакват и вярват в теб. Всяка инвестиция във време и ресурс трябва да има възвращаемост, а всеки разход - да е оправдан. Аз работя с професионалисти и със съвестни хора. Този успешен модел на работа искам да пренеса и в кметската администрация, когато поема кметския пост. Нашите цели трябва да са прозрачни и измерими, а ръководителите на всички нива в администрацията следва да носят отговорност за тяхното изпълнение“ – подчертава Коев.

Три важни приоритета за община Раднево

В своята управленска програма Койчо Коев акцентира на три важни области в живота на хората от община Раднево – справяне с безработица (недопустимо голям брой хора без работа в град, който е "енергийното сърце" на България), подобряване на инфраструктурата ( възстановяване на пътната настилка след Водния цикъл, ремонт на улици в града и селата, осигуряване на места за отдих на малки и големи и мн. др.), социалната сфера (грижа за най-уязвимите групи в обществото, стимулиране на раждаемостта и младите семейства и др.)

Промяна за Раднево

„За мен най-добрата социална политика е хората да имат работа. Когато си спокоен за хляба на децата и семейството, можеш да мислиш за всичко останало. Чака ни огромна работа, но аз не се страхувам. Знам къде сме, знам какво мога, имам ясни цели за развитието на общината и ще работя за постигането им с дисциплина и добра организация. Всичко на този свят е работа - и здравето, и бизнесът, и приятелството. Нужни са можещи хора. Има ги в Раднево -  не е нужно да ги търсим от другаде" – категоричен е г-н Коев.

Койчо Коев тръгва на избори с вярата, че хората ще изберат ПРОМЯНА ЗА РАДНЕВО.