dressАвтор: Антония Петрова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Лятото изглежда създава най-много неудобства на дамите по отношение на придържането към деловия стил на обличане. Въпреки че това е времето на отпуските, бизнесът не престава да работи.

Прочети още...

AnastasИнтервю на Весела Балева, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Анастас ни посреща в дома си дни след поредната успешна изложба, която се състоя в Градската художествена галерия Пловдив, по повод тридесет години професионален творчески път.

Прочети още...

Dinka KolevaИнтервю на Весела Балева с Динка Колева, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Динка Колева е  фамилен консултант и социален педагог. През последните 10 години работи в областта на психо-социалната и психотерапевтичната работа. Притежава опит в индивидуално и семейно консултиране, семинари и тренинги за подкрепа на родители, тренинги за развиване на екипи, обучения на специалисти в областта на психо-социалната работа.

Прочети още...

bossАвтор: Виолета Манолова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Не винаги най-успешният бизнесмен е най-добрият лидер. Въпреки, че успехът в бизнеса се измерва преди всичко в пари, мярата за успешния ръководител е в отношенията му с бизнес-партньорите и най-вече в начина му на управление на служители.

Прочети още...

lorem ipsumАвтор: Антония Петрова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Lorem ipsum – така започва текстът, който служи за запълване на графични елементи на сайт, презентация или документ. Заготовъчният текст е безмислен и нищо незначещ, но за сметка на това дава представа как би изглеждал готовият вариант на продукта.

Прочети още...