bossАвтор: Виолета Манолова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Не винаги най-успешният бизнесмен е най-добрият лидер. Въпреки, че успехът в бизнеса се измерва преди всичко в пари, мярата за успешния ръководител е в отношенията му с бизнес-партньорите и най-вече в начина му на управление на служители.

Прочети още...

lorem ipsumАвтор: Антония Петрова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Lorem ipsum – така започва текстът, който служи за запълване на графични елементи на сайт, презентация или документ. Заготовъчният текст е безмислен и нищо незначещ, но за сметка на това дава представа как би изглеждал готовият вариант на продукта.

Прочети още...

DrzdstoiStoyanovАвтор: Весела Балева, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Д-р Дроздстой Стоянов е професор по психиатрия и медицинска психология. С него разговаряме по темата “Синдром на професионалното изпепеляване”*.

Прочети още...

buketАвтор: Екип на списание Палитра стил - PalitraStyle.com

В навечерието сме на Осми март. Но на този ден тази година ще празнуваме два празника – Денят на жената и Тодоровден. Затова се срещнахме с Дора Добрева, която освен женския празник ще празнува и имен ден.

Прочети още...

За Анастас от различна перспектива

Интервю на Весела Балева, списание Палитра стил - PalitraStyle.com с Емилия Константинова


Portret na EmiliaЕмилия Константинова е арт мениджър на галерия "Анастас". Преподава в Академията за музикално и изобразително изкуство – Пловдив в магистърските програми "PR на арт организации" и "Арт мениджмънт". Има защитена докторска степен. Владее английски и руски език. Съпруга е на художника Анастас Константинов.

Прочети още...