Rojdestvenska izlojba AnastasАвтор: Весела Балева, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Вече стана традиция в дните преди Коледа Анастас Константинов да прави Рождественска изложба. Тази година той е подредил тридесет и пет нови произведения в галерия „Анастас“, в сърцето на Стария град. Картините са акварели и са рисувани върху ръчно изработена памучна хартия. Изложбата е специално направена за неговите колекционери, приятели и почитатели. Нейното откриване е на днес, 22.12.2015 г. от 18:30 ч.

Прочети още...

N.Mitkovсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Николай Митков е на 42 години. Има висше образование. Завършил е УНСС София, специалност Стопанско управление и администрация, степен  - Магистър. Трудовият си стаж започва като продавач-консултант в малка фирма, след това е касиер и помощник управител на бензиностанция.  В Областно пътно управление работи като заместник директор. В голяма пътно-строителна фирма няколко години заема поста на началник отдел.  Бил е заместник кмет в община Първомай. Женен е, има две дъщери. Кандидат е за кмет на община Първомай, издигнат от БСП.

Прочети още...

Koprinkov palitraсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Николай Копринков е на 37 години, семеен, баща е на две деца. Има висше образование – магистър е от ПУ „Паисий Хилендарски“ по специалностите: „Публична администрация“, „Защита на информацията“, „Социални дейности“. Говори френски и английски. Републикански шампион по хандбал. Полярник в 17–та българска експедиция на Антарктида. До 2010 е регионален координатор на Пловдивска и Пазарджишка област на Министерството на Физическото възпитание и спорта и в последствие на Министерството на образованието, младежта и науката. Два мандата общински съветник в община „Марица“. Настоящ кмет на село Труд . Кандидат за кмет на община „Марица“.

Прочети още...

preferenciialno glasuvaneПалитра стил - PalitraStyle.com

На прага сме на Местни избори 2015. Предизборната кампания е в разгара си. Кандидатите за кметове и за общински съветници активно агитират избирателите по всички възможни комуникационни канали. Те говорят за своите управленски програми, критикуват опонентите си, обещават по-добър живот… Но умишлено или не в цялото това говорене те пропускат да кажат на избирателите, че този път всичко е в ръцете на народа.

Прочети още...

KoevПалитра стил - PalitraStyle.com

Повече от двадесет години Койчо Коев управлява собствен бизнес. Семеен е, има една дъщеря. Сега Койчо Коев е кандидат за кмет на община Раднево.  Той се впуска в предизборната надпревара, защото е убеден, че ситуацията в Раднево и общината е такава, че ако сега и в следващите четири години не се промени, след това ще е твърде късно. Според него точно сега е шансът животът на хората в Раднево да се тръгне към по-добро.

Прочети още...