lorem ipsumПалитра стил - PalitraStyle.com

Lorem ipsum – така започва текстът, който служи за запълване на графични елементи на сайт, презентация или документ. Заготовъчният текст е безмислен и нищо незначещ, но за сметка на това дава представа как би изглеждал готовият вариант на продукта.

Прочети още...

DrzdstoiStoyanovПалитра стил - PalitraStyle.com

Д-р Дроздстой Стоянов е професор по психиатрия и медицинска психология. С него разговаряме по темата “Синдром на професионалното изпепеляване”*.

Прочети още...

buketАвтор: Екип на списание Палитра стил - PalitraStyle.com

В навечерието сме на Осми март. Но на този ден тази година ще празнуваме два празника – Денят на жената и Тодоровден. Затова се срещнахме с Дора Добрева, която освен женския празник ще празнува и имен ден.

Прочети още...

За Анастас от различна перспектива

Палитра стил - PalitraStyle.com Интервю с Емилия Константинова


Portret na EmiliaЕмилия Константинова е арт мениджър на галерия "Анастас". Преподава в Академията за музикално и изобразително изкуство – Пловдив в магистърските програми "PR на арт организации" и "Арт мениджмънт". Има защитена докторска степен. Владее английски и руски език. Съпруга е на художника Анастас Константинов.

Прочети още...

p addressАвтор: Весела Балева, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Деловото общуване налага боравене с определен набор официални писма и документи, които имат представителен характер. Такъв тип официално писмо е поздравителният, наричан още официален адрес или просто адрес. Независимо с каква длъжност заемате в момента на вашата кариера, все някога ще ви се наложи да напишете подобен тип официален документ, затова е добре да сте запознати с някои общи рамки и положения.

Прочети още...