woman 8Автор: Сдружение Правата на жените, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Международния ден на жената 8 март е световен празник, който отбелязва социалните, икономическите, културните и политическите постижения на жените. Всяка година този ден призовава към действия за ускоряване процеса на равенството между половете.

Прочети още...

belejniciАвтор: Весела Балева, МАРККОММ - Агенция за маркетинг и комуникации

Предметната реклама винаги е била работещо средство в бизнес отношенията. Освен изразяваща отношение към адресатите, тя е чудесно средство за популяризиране на бранда на компанията.

Прочети още...

Rojdestvenska izlojba AnastasАвтор: Весела Балева, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Вече стана традиция в дните преди Коледа Анастас Константинов да прави Рождественска изложба. Тази година той е подредил тридесет и пет нови произведения в галерия „Анастас“, в сърцето на Стария град. Картините са акварели и са рисувани върху ръчно изработена памучна хартия. Изложбата е специално направена за неговите колекционери, приятели и почитатели. Нейното откриване е на днес, 22.12.2015 г. от 18:30 ч.

Прочети още...

N.Mitkovсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Николай Митков е на 42 години. Има висше образование. Завършил е УНСС София, специалност Стопанско управление и администрация, степен  - Магистър. Трудовият си стаж започва като продавач-консултант в малка фирма, след това е касиер и помощник управител на бензиностанция.  В Областно пътно управление работи като заместник директор. В голяма пътно-строителна фирма няколко години заема поста на началник отдел.  Бил е заместник кмет в община Първомай. Женен е, има две дъщери. Кандидат е за кмет на община Първомай, издигнат от БСП.

Прочети още...

Koprinkov palitraсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Николай Копринков е на 37 години, семеен, баща е на две деца. Има висше образование – магистър е от ПУ „Паисий Хилендарски“ по специалностите: „Публична администрация“, „Защита на информацията“, „Социални дейности“. Говори френски и английски. Републикански шампион по хандбал. Полярник в 17–та българска експедиция на Антарктида. До 2010 е регионален координатор на Пловдивска и Пазарджишка област на Министерството на Физическото възпитание и спорта и в последствие на Министерството на образованието, младежта и науката. Два мандата общински съветник в община „Марица“. Настоящ кмет на село Труд . Кандидат за кмет на община „Марица“.

Прочети още...