okoПалитра стил - PalitraStyle.com

Съвременният живот на всеки един от нас е немислим без използването на компютър. Все повече професии са свързани с целодневно пребиваване пред монитора. Естествено най-уязвими се оказват очите.

Прочети още...

political marketingАвтор: Весела Балева, Палитра стил - PalitraStyle.com

Съвременната политика не би била това, което е, без мощната подкрепа на политическия маркетинг. Политическият маркетинг и класическият (икономически) маркетинг имат много общо. Приличат си по това, че използват идентични или близки понятия, категории, формули.

Прочети още...

nepoznatiteПалитра стил - PalitraStyle.com, Проф. д-р Емилия Константинова

Ще ви представим един млад учен и преподавател от Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“, който успя да превърне темата на своя завършен докторски труд в безспорен значим форум, привличайки не само етнически общности, преподаватели, учени от различни сфери на изкуството и културата, но и ги спечели като съмишленици на каузата за опознаване и разпространяване на междукултурното общуване между различните български етноси.

Прочети още...

Hranene-pravila-842x474От началото на 2019 година „Червено“ – школа за личностно развитие и комуникативни умения разшири своето портфолио.

Прочети още...

Wien Emiliaсписание Палитра стил - PalitraStyle.com, интервю с проф. д-р Емилия Константинова

В продължение на месец – от 2 октомври до 1 ноември 2018 г. Българският културен институт “Дом Витгенщайн“ във Виена, Австрия, е домакин на ретроспективната изложба на незабравимия Анастас Константинов ”Пътуване в безкрая”. За събитието и отзвука от него разговаряме с проф. д-р Емилия Константинова, артмениджър на галерия „Анастас” и съпруга на художника.

Прочети още...