nepoznatiteПалитра стил - PalitraStyle.com, Проф. д-р Емилия Константинова

Ще ви представим един млад учен и преподавател от Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“, който успя да превърне темата на своя завършен докторски труд в безспорен значим форум, привличайки не само етнически общности, преподаватели, учени от различни сфери на изкуството и културата, но и ги спечели като съмишленици на каузата за опознаване и разпространяване на междукултурното общуване между различните български етноси.

Прочети още...

Hranene-pravila-842x474От началото на 2019 година „Червено“ – школа за личностно развитие и комуникативни умения разшири своето портфолио.

Прочети още...

Wien Emiliaсписание Палитра стил - PalitraStyle.com, интервю с проф. д-р Емилия Константинова

В продължение на месец – от 2 октомври до 1 ноември 2018 г. Българският културен институт “Дом Витгенщайн“ във Виена, Австрия, е домакин на ретроспективната изложба на незабравимия Анастас Константинов ”Пътуване в безкрая”. За събитието и отзвука от него разговаряме с проф. д-р Емилия Константинова, артмениджър на галерия „Анастас” и съпруга на художника.

Прочети още...

V.Balevaсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

В Пловдив отвори врати “Червено” – школа за личностно развитие и комуникативни умения. Разговаряме с директора на школата Весела Балева.

Прочети още...

moderen-zhenski-bryuchnyy-kostyum-2013 692Палитра стил - PalitraStyle.com

Модата в бизнес облеклото сякаш е застинала в своя консерватизъм. За някои дами този стил вероятно изглежда скучен, но няма как да не се съобразяваме с неговите постулати, ако искаме да изглеждаме надеждни и сериозни в сферата, в която работим.

Все пак нещата не са толкова драматични и отчайващи. Стига да имаме представа за основните правила на обличане в бизнеса, можем да внасяме с успех модни акценти, които ще подчертаят добрият ни вкус и индивидуализъм.

Прочети още...