moderen-zhenski-bryuchnyy-kostyum-2013 692Автор: Антония Петрова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Модата в бизнес облеклото сякаш е застинала в своя консерватизъм. За някои дами този стил вероятно изглежда скучен, но няма как да не се съобразяваме с неговите постулати, ако искаме да изглеждаме надеждни и сериозни в сферата, в която работим.

Все пак нещата не са толкова драматични и отчайващи. Стига да имаме представа за основните правила на обличане в бизнеса, можем да внасяме с успех модни акценти, които ще подчертаят добрият ни вкус и индивидуализъм.

Прочети още...

woman 8Автор: Сдружение Правата на жените, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Международния ден на жената 8 март е световен празник, който отбелязва социалните, икономическите, културните и политическите постижения на жените. Всяка година този ден призовава към действия за ускоряване процеса на равенството между половете.

Прочети още...

belejniciАвтор: Весела Балева, МАРККОММ - Агенция за маркетинг и комуникации

Предметната реклама винаги е била работещо средство в бизнес отношенията. Освен изразяваща отношение към адресатите, тя е чудесно средство за популяризиране на бранда на компанията.

Прочети още...

Rojdestvenska izlojba AnastasАвтор: Весела Балева, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Вече стана традиция в дните преди Коледа Анастас Константинов да прави Рождественска изложба. Тази година той е подредил тридесет и пет нови произведения в галерия „Анастас“, в сърцето на Стария град. Картините са акварели и са рисувани върху ръчно изработена памучна хартия. Изложбата е специално направена за неговите колекционери, приятели и почитатели. Нейното откриване е на днес, 22.12.2015 г. от 18:30 ч.

Прочети още...

N.Mitkovсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Николай Митков е на 42 години. Има висше образование. Завършил е УНСС София, специалност Стопанско управление и администрация, степен  - Магистър. Трудовият си стаж започва като продавач-консултант в малка фирма, след това е касиер и помощник управител на бензиностанция.  В Областно пътно управление работи като заместник директор. В голяма пътно-строителна фирма няколко години заема поста на началник отдел.  Бил е заместник кмет в община Първомай. Женен е, има две дъщери. Кандидат е за кмет на община Първомай, издигнат от БСП.

Прочети още...