Палитра стил - PalitraStyle.com

Модата в бизнес облеклото сякаш е застинала в своя консерватизъм. За някои дами този стил вероятно изглежда скучен, но няма как да не се съобразяваме с неговите постулати, ако искаме да изглеждаме надеждни и сериозни в сферата, в която работим.

Все пак нещата не са толкова драматични и отчайващи. Стига да имаме представа за основните правила на обличане в бизнеса, можем да внасяме с успех модни акценти, които ще подчертаят добрият ни вкус и индивидуализъм.

Прочети още...

Палитра стил - PalitraStyle.com

Класическата бяла риза е дрехата, която неизменно трябва да присъства в гардероба на всяка жена. Това важи с особена сила за деловите дами. Семпла и елегантна, тази дреха винаги е актуална и ще ви помага да изглеждате свежа и хубава винаги, когато сте облечена с нея.

Прочети още...

okoПалитра стил - PalitraStyle.com

Съвременният живот на всеки един от нас е немислим без използването на компютър. Все повече професии са свързани с целодневно пребиваване пред монитора. Естествено най-уязвими се оказват очите.

Прочети още...

political marketingАвтор: Весела Балева, Палитра стил - PalitraStyle.com

Съвременната политика не би била това, което е, без мощната подкрепа на политическия маркетинг. Политическият маркетинг и класическият (икономически) маркетинг имат много общо. Приличат си по това, че използват идентични или близки понятия, категории, формули.

Прочети още...

nepoznatiteПалитра стил - PalitraStyle.com, Проф. д-р Емилия Константинова

Ще ви представим един млад учен и преподавател от Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“, който успя да превърне темата на своя завършен докторски труд в безспорен значим форум, привличайки не само етнически общности, преподаватели, учени от различни сфери на изкуството и културата, но и ги спечели като съмишленици на каузата за опознаване и разпространяване на междукултурното общуване между различните български етноси.

Прочети още...