Антония Петрова – Редактор

A.PetrovaЗавършила СУ "Св. Климент Охридски", специалност Журналистика. Живее и работи в София. Харесва модата, киното, театъра и много обича да пътува. "С много хъс и настроение работя за списание “Палитра стил”. Въпреки че има много списания, сигурна съм, че ще оцените нашите авторски статии, поднесени с много вкус и стил. Надявам се, че чрез PalitraStyle ще станем добри приятели с вас, съвременни хора, и заедно ще претворяваме света!"

 

Виолета Манолова – Редактор

V.ManolovaЗавършила специалност Българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Живее и работи в Пловдив. Тя е изключително горда с двете си деца и e силно привързана към любимия мъж. Обича хубавите книги, класическата музика я вдъхновява. "За мен е чест да съм част от екипа, списващ “Палитра стил”! Списанията се четат предимно от жени, но вярвам, че ще намерим почитатели и сред мъжката аудитория, защото темите, по които работим са част от живота на всички."

Реклама – МАРККОММ

За запитвания за реклама в PalitraStyle, използвайте формата за контакти

Прессъобщения, можете да ни изпращате на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.