158204622 nursing-body-pillows---maternity-pregnancy-pillow-g- Палитра стил - PalitraStyle.com

Бременността Ви напредва, бебето расте, а Вие усещате все по-голям дискомфорт. Болките в гърба, крампитеи умората, Ви карат да се чувствате все по-изтощена. Вечер жадувате да си легнете в мекото и удобно легло и да се наспите, за да бъдете на сутринта свежа и бодра. За съжаление наедрялото Ви тяло Ви създава проблеми. Трудно намирате поза, в която да се чувствате удобно.

Решението – възглавница за бременни

Проблемът има решение – снабдете се с възглавница за бременни. Тази възглавница изглежда странно. Тя е тясна и дълга. Чрез нея обаче можете да си осигурите удобно положение на тялото, за да имате пълноценна почивка. Когато сте в легнало положение настрани, можете да я подпъхнете под корема, между краката, да я увиете през рамото. Изобщо тя е много гъвкав артикул, който можете да нагаждате според собствените си нужди и разбирания за комфорт. Възглавницата може да се използва и при седене, защото с нейна помощ можете да си осигурите добра упора на гърба, който по време на бременност е особено натоварена, и поради това чувствителна и уязвима зона.

Как да изберем възглавница за бременни

На пазара се предлагат готови възглавници. В повечето ателиета предлагат и ушиване по индивидуален размер. Пълнежът може да бъде от вата, памук или обвивки от спелта. Идеята е възглавницата да не запарва и да възпрепятства развитието на акари. Добре е калъфката да бъде от мека, памучна материя, за да не дразни кожата. Изберете десен, който на вас ви харесва. Можете да си поръчате и една резервна калъфка в различна разцветка, за да я ползвате, когато перете другата или според настроението ви, например.

Още приложения на възглавницата за бременни

След като родите, не бързайте за изхвърляте възглавницата. Тя може да влезе в употреба и след бременността. Ще се убедите, че тя чудесно ви служи по време на кърмене като поема тежестта на бебето и оставя ръцете ви свободни. Освен това, прегъната на две, може да послужи като удобно легълце за бебето.