frogПалитра стил - PalitraStyle.com

Фън шуй е сфера от древни знания, чието приложение в съвременността разкрива нови хоризонти в живота на човек. Всеки от нас може да стимулира различни видове късмет като използва някои от много популярните символи на фън шуй.

Фън шуй може да повлияе само на 1/3 от късмета на човек. Останалите компоненти са кармата и късметът, който създаваме като резултат от нашите действия и нагласи. Съчетаем ли позитивната нагласа с практикуването на фенг шуй, ще имаме бързи и непосредствени ползи.

Късмет на богатството

Трикраката жаба, златната монета и златното кюлче са все могъщи символи на богатството. Поставете трикрака жаба например върху бюро, масичка за кафе или стелаж, но така че да гледа вратата под ъгъл. Още по-добре е жабите да са няколко. С не по-малък успех ще повлияете на богатството си като скриете трикраките жаби под канапето.

Златна монета или златно кюлче също вършат чудесна работа. Тях поставете във вашия щастлив ъгъл. Ще видите, че ще направят чудеса за подобряването на финансовия ви късмет. За повече усилване на късмета, поставете в този щастлив ъгъл цяла купа със споменатите активатори.

Късмет на дълголетието bambuk

Символите на дълголетието са изображения на бор, праскова или бамбук. Един от тези символи поставете във вашия щастлив ъгъл, за да си осигурите късмета на здравето и благополучието. Чудесен избор е и използването на истински миниатюрен бамбук.

Късмет в кариерата

korabНатовареният с пари плаващ кораб е мощен професионален катализатор. Можете да използвате и керамична костенурка или терариум с живи костенурки. Поставете един от тези символи във вашия щастлив ъгъл. Костенурката ще ви помогне да се задържите дълго време на съответния пост. Друг вариант е да окачите портрет на вашия пример за подражание, за да задвижите късмета на могъщите наставници, които ще ви подадат ръка в работата.

 

Още по темата: