Monserat 1списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Във всяко пътуване освен неописуемите природни забележителности, има феномени, които оставят следа в съзнанието на пътешественика завинаги.
Един такъв феномен е манастирът в планината Монсерат, намираща се на около 50 км североизточно от Барселона.

Прочети още...

pribori vinoАвтор: Антония Петрова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Ако ви предстои да сте домакиня на романтична среща или вечеря с приятели, то неминуемо трябва да се подготвите за сервирането на вино. Направете го елегантно и с финес и ще бъдете оценени по достойнство. Необходими са ви просто няколко специални прибора за вино.

Прочети още...

zodiiПалитра стил - PalitraStyle.com

Улеснете общуването с хората около вас. Ще го постигнете като знаете как да подходите към всеки отделен представител на зодиака.

Прочети още...

za izlogbaПалитра стил - PalitraStyle.com

Когато сме поканени на откриване на изложба или просто решим да я посетим в някой от дните й, трябва да се съобразим как отиваме облечени там. С визията си трябва да покажем уважение към твореца и неговата работа. Дрескодът трябва да е в унисон с празничното настроение, защото всяко подобно събитие е празник.

Прочети още...

planinaПалитра стил - PalitraStyle.com

В планината винаги и хубаво. Там зимата е бяла и пухкава, пролетта – свежа и зелена, лятото – прохладно, есента – красива. Съприкосновението с природата носи слана за тялото и душата, помага да се отърсим от грижите и проблемите и неусетно ни зарежда с чиста енергия.

Прочети още...