winecheeseПалитра стил - PalitraStyle.com

Едно от най-изтънчените преживявания е консумирането на вино. Пиенето му с мярка има положително влияние не само върху нашето настроение, но и върху нашето здраве. Има ли в добавка сирене за мезе, комбинацията става неустоима за нашите зрителни и вкусови рецептори.

Прочети още...

sv.Georgiсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

6 май е денят на Св. Георги – покровител на овчарите и стадата. Това е и денят на храбростта, отбелязван като празник на Българската армия. Заедно с Великден, Гергьовден се смята за най-големият пролетен празник, който винаги е на зелено, при хубаво време, затова хората го наричат Зелен Георги и Цветен Георги.

Прочети още...

V eggsПалитра стил - PalitraStyle.com

…Пофалил ми са Великден,

с червени яйца Великден,

Гергьовден с вакли агънца,

Петровден с крехки пиленца...

Прочети още...

frogПалитра стил - PalitraStyle.com

Фън шуй е сфера от древни знания, чието приложение в съвременността разкрива нови хоризонти в живота на човек. Всеки от нас може да стимулира различни видове късмет като използва някои от много популярните символи на фън шуй.

Прочети още...

GeorgiaPetrovaПалитра стил - PalitraStyle.com

Георгия Петрова е талантлива млада пианистка. На 10 декември (сряда) 2014 година, от 17,30 часа в зала „Съединение” на Регионалния исторически музей – Пловдив тя ще подари на пловдивската публика Клавирен коледен концерт.

Прочети още...