GeorgiaPetrovaАвтор: Екип на списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Георгия Петрова е талантлива млада пианистка. На 10 декември (сряда) 2014 година, от 17,30 часа в зала „Съединение” на Регионалния исторически музей – Пловдив тя ще подари на пловдивската публика Клавирен коледен концерт.

Прочети още...

списание Палитра стил - PalitraStyle.com

"Вечна слънчева светлина в музиката, твоето име е Моцарт!" Чечерин

На afish14 ноември 2014 г. (петък) в Регионалния исторически музей – Пловдив от 17,30 ч.ще се състои концерт под надслов “Весели клавирни небеса с Моцарт”. Изпълняват Райна Петрова и Георгия Петрова.

Прочети още...

Nikopolis ad Istrum 2Автор: Антония Петрова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Никополис ад Иструм е античен римски град, чиито руини се намират на около 20 км. северно от Велико Търново.  Името му в превод значи "град на победата при Дунав". Селището е изградено от император Марк Улпий Траян, властвал в периода 98 – 117 г., в чест на победата му над даките през 106 г.

Прочети още...

razmisliАвтор: Дора Добрева, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Съжалявам, но не искам да бъда мъжко момиче. Това не е моя работа. Не искам да нося товари, да вземам сама решения и да управлявам. Искам да бъда мила, нежна и добра - независимо дали е трудно или лесно, дали е зима или лято. Искам двамата да си помагаме. Като обикновени, нормални хора. Искам да живея през щастието, а не да мразя и да ненавиждам.

Прочети още...

KoprinkovИнтервю на списание Палитра стил - PalitraStyle.com

В едно съвременно село, на 5 км. от Пловдив, отколешните традиции са съхранени,  продължават да обединяват хората и да поддържат родовата памет.

Селото е Труд и по повод предстоящия голям събор разговаряме с кмета г-н Николай Копринков.

Прочети още...