Portugalia plajсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Цветна, слънчева и очарователна – Португалия е страна, която е една от любимите дестинации на туристите.

Прочети още...

white nights sankt peterburgПалитра стил - PalitraStyle.com

Санкт Петербург е най-северният от големите градове на планетата. Разположен е на паралела на Аляска и южния край на Гренландия, на брега на Финския залив. Природата тук се изявява със сурова зима и приказни, романтични пролет и лято. Най-атрактивният природен феномен на Санкт Петербург, който привлича милиони туристи от цял свят, са бели нощи, които настъпват към 25-26 май и завършват към 16-17 юли.

Прочети още...

Nevaсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Санкт Петербург е известен още като Венеция на Севера, защото близо 90 реки и канали с обща дължина 300 км и повече от 100 езера и 42 острова вписват невероятната си живописност и хармония в архитектурния облик на 300-годишния град на Нева. Градът е ситуиран в северозападната част на Русия, при вливането на река Нева във Финския залив на Балтийско море.

Прочети още...

Dubai plajПалитра стил - PalitraStyle.com

Обичате ли приказки? А знаете ли, че можете действително да се потопите в света на една от тях? Просто трябва да посетите Дубай!
Екскурзията на това толкова екзотично място струва пари, но си заслужава всеки лев, който заплатите. Особено през Коледните и Новогодишните празници мегаполисът гъмжи от туристи, не само защото всички искат да празнуват, но и защото по това време на годината в Дубай е настъпил “хладният“ сезон и средните температури са в  порядъка 24,5 – 21 градуса по Целзий.

Прочети още...

winecheeseПалитра стил - PalitraStyle.com

Едно от най-изтънчените преживявания е консумирането на вино. Пиенето му с мярка има положително влияние не само върху нашето настроение, но и върху нашето здраве. Има ли в добавка сирене за мезе, комбинацията става неустоима за нашите зрителни и вкусови рецептори.

Прочети още...