gadeneсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

За вашето неродено дете седма гестационна седмица от бременността е важен момент от неговото развитие. До десета гестационна седмица всички важни органи ще са оформени. От този момент нататък те само ще нарастват.

Прочети още...

9weekсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

На този етап бебето ви представлява все още един бързоразвиващ се зародиш. Главата продължава да нараства и е все така приведена към тялото. Лицето тепърва се оформя, макар че през леко отворената уста се забелязва един малък език.

Прочети още...

8weekсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Предстои ви първата от двете предвидени ехографии. Чрез нея ще се установи правилно ли е разположен ембрионът, един ли е или са повече, движи ли се и има ли сърдечна дейност. И разбира се – колко е голям.

Прочети още...

10weekсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

От оплождането са минали 56 дни. В края на 10 седмица ембрионът може да се нарече фетус или зародиш, тъй като образуването на органите вече е приключило. За някои специалисти тази граница е след 12 седмица, тоест след първата третина от бременността.

Прочети още...

11weekсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

На този етап органите вече са окончателно изградени, така че добрата новина е, че все по-малко външни фактори могат да навредят на вашето бебе. Сега е важно органите да могат да растат, а за тази цел е нужно да им се набавят достатъчно количество кислород и хранителни вещества.

Прочети още...