32weekсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Сега идва моментът за пазаруване! Трябва да се погрижите за това, да осигурите на детето всичко необходимо, от което то ще се нуждае първоначално през времето след раждането. За щастие не е необходимо да набавяте много неща, тъй като бебетата израстват много бързо всички дрешки. Въпреки това купуването на сладките малки бебешки дрешки е голяяяяяямо удоволствие!

Прочети още...

33weekсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Освен познатите болки, които майките усещат към средата на бременността, сега започват и предродилните контракции, когато детето се обръща с главата надолу. През следващите седмици тези контракции ще направят така, че детето трайно да се настани с главичката надолу между костите на малкия таз.

Прочети още...

34weekсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

С всеки ден моментът на раждането все повече наближава. При всяка десета бременност амниотичният сак се спуква преди да са започнали родилните болки. В такъв случай свържете се с вашия лекар за консултация. Това, така наречено предварително пукване на амниотичния сак, крие риск от инфекция, който съвсем не е за подценяване.

Прочети още...

35weeksсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Не ви ли се струва вече, че сте бременна от цяла вечност? По-честите предизвестяващи болки в следващите седмици помагат на главичката на бебето да слезе по-ниско в малкия таз. Тогава вие изведнъж успявате да си поемете въздух по-лесно, и киселините ви намаляват.

Прочети още...

11103022 464246353742127 3739721758220021759 nсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Бременните с първо дете забелязват, че поемането на въздух става отново по-лесно: При първите болки бебето се е спуснало малко надолу, това се нарича „слизане надолу“. Главата сега е обърната надолу в малкия таз и бебето ви е готово за раждането. При следващите бременности това често става едва в 40 гестационна седмица или дори едва, когато започнат родилните болки. Недостатъкът все пак е, че мускулатурата на дъното на таза сега е още по- натоварена.

Прочети още...