22weekсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

За бременните е много характерна липсата на желязо. Нуждата от този елемент се повишава, тъй като необходимостта от производство на червени кръвни телца не може да бъде компенсирана от храната. Собственото количество кръв на майката е завишено, а и бебето произвежда все повече кръв.

Прочети още...

23weekсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Бебето изисква все повече и повече пространство. Възможно е през следващите седмици пробождащите болки в областта на гърдите да зачестят. Към това ще се прибавят и киселините в стомаха, особено когато бебето рита.

Прочети още...

24 nПалитра стил - PalitraStyle.com

Тази седмица ще ви зарадва и с положителните аспекти на бременността. Кожата ви ще започне да става по-чиста и гладка, а косата ви се е сгъстила и е станала блестяща. Ноктите ви вече не са толкова чупливи. Разбира се, възможни са и нарушения на пигментацията на кожата.

Прочети още...

25 oсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Ако очаквате първото си дете е добре да започнете да се информирате по въпросите, свързани с кърменето на бебето. Ако имате добра подготовка и подкрепа, ще се справите отлично. Разпитайте приятелки, роднини, лекари.

Прочети още...

26weekсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Безсънните нощи от този момент нататък чак до самото раждане, за съжаление, са нещо обичайно. Това се дължи на изключителната активност на бебето във времето, в което бъдещата майка спи. Като се прибави и неудобството от големия корем и тревожните мисли за самото раждане, проблемът се задълбочава.

Прочети още...