17 gsсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Вече вероятно се питате дали ще е момченце или момиченце? Ако желаете, бихте могли да получите отговор на този въпрос още сега благодарение на видеозон. В този период на бременността при плод от мъжки пол пенисът вече се е оформил и се вижда доста ясно.

Прочети още...

18weekсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Усетихте ли вече движенията на бебето? Не се тревожете, ако това не се е случило. При първа бременност очакването на това събитие може да продължи до 20 гестационна седмица и дори по-дълго, за да сте напълно сигурни, че наистина става въпрос за движения на бебето, а не на червата ви.

Прочети още...

19weekсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Бебето ви е напълно защитено и сигурно вътре във вас. Количеството течност в околоплодния мехур всеки ден се увеличава. Това разширява матката и по този начин на бебето се осигурява повече място за движение.

Прочети още...

20weekсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

От ден на ден бебето става все по-силно и вие все по-често и осезаемо усещате това. Сега и за таткото е време да изпита истински вълнения при контакта с него.

Прочети още...

21weekсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Ако докосвате корема си бързо ще разберете кои части от телцето на бебето сте напипали. В този стадий на бременността, то все още е в положение с главата нагоре. Леко притиснете корема си с длан и ще я усетите.

Прочети още...