babyПалитра стил - PalitraStyle.com

Люлеете го, прегръщате го, завивате го..., но каквото и да направите бебето не заспива. Чувствате се  безпомощни и едва ли не сте на ръба на нервна криза. Пемете дъх и се успокойте! Няма място за отчаяние! В такава ситуация са изпадали много родители (ако не и всички). Обикновено за да се случи това, причината е, че бебето е твърде  неспокойно и развълнувано, и че  да заспи нощен сън и все още не е привикнало с режима на спане.

Прочети още...

three-month-old-babyПалитра стил - PalitraStyle.com

Проблемът „запек” е доста неприятен. Освен това е и вреден за организма. Ето няколок отговора на най-често задаваните въпроси от родителите.

Прочети още...

breastfeedingПалитра стил - PalitraStyle.com

Правилната техника на сучене гарантира, че  бебето ще получи достатъчно храна и че кърменето няма да стане болезнено за майката.

Прочети още...

baby-milkсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Ако поради някакава причина сте избрали да храните вашето бебе с адаптирано мляко, важно е да спазвате няколко прости правила, за да гарантирате правилното хранене и здравето на вашето съкровище.

Прочети още...

slingсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Скоро след като бебето поотрасне, при хубаво време редовно ще излизате на разходка. Вероятно след не много време ще се решите и на първата екскурзия. Ето най-необходимите неща за тях.

Прочети още...