three-month-old-babyсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Проблемът „запек” е доста неприятен. Освен това е и вреден за организма. Ето няколок отговора на най-често задаваните въпроси от родителите.

Прочети още...

breastfeedingсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Правилната техника на сучене гарантира, че  бебето ще получи достатъчно храна и че кърменето няма да стане болезнено за майката.

Прочети още...

baby-milkсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Ако поради някакава причина сте избрали да храните вашето бебе с адаптирано мляко, важно е да спазвате няколко прости правила, за да гарантирате правилното хранене и здравето на вашето съкровище.

Прочети още...

slingсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Скоро след като бебето поотрасне, при хубаво време редовно ще излизате на разходка. Вероятно след не много време ще се решите и на първата екскурзия. Ето най-необходимите неща за тях.

Прочети още...

slingсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Слингът е широка кърпа, с която бебето се привързва към тялото на единия от родителите. Към момента в България използването му не е много популярно, но в много култури по света се използва от хилядолетия. А всичко, устояло проверката на времето, не е за пренебрегване. Много учени от Европа и САЩ  са изследвали най-подходящите начини за носене на бебето, изхождайки от анатомията и физиологията. Резултатите от тях за в полза на слинга.

Прочети още...