Mozart FПалитра стил - PalitraStyle.com

Не се учудвайте, ако Вашият гинеколог Ви препоръча да слушате класическа музика по време на бременността. Всеизвестен е фактът, че музиката действа благотворно върху човешката психика. Ако последвате съвета на лекаря, ще спечелите не само Вие самата, но и Вашето бебе, защото музиката ще има положително влияние и върху него.

Прочети още...

41-42списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Ако не сте от хората, които робуват на предразсъдъци, можете да набавите необходимите неща за първите дни на бебето, преди още то да се е родило. В другия случай, можете да поверите осигуряване им на таткото, бабите и т.н.

Прочети още...

baby cryсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Бебето плаче. И не спира. Чувствате се безпомощни, изнервени и ви иде и на самите вас да заплачете. Тревожите се, че нещо не е наред с бебето, а не можете да разберете какво, за да му помогнете. В следващия момент започвате да се страхувате, че от нерви можете да загубите контрол. Поемете дълбоко въздух – има начин да се справите със ситуацията.

Прочети още...

srebro spoonПалитра стил - PalitraStyle.com

Сигурно сте чували за старото поверие, че бебето трябва да се захрани със сребърна лъжичка. Бабини деветини или има доказателства за ползата от това?

Прочети още...

baby teethПалитра стил - PalitraStyle.com

Млечните зъби започват да пробиват между 3 и 12 месечна възраст на бебето. На 3 годишна възраст обикновено са изцяло пораснали. Ролята на млечните зъби е наистина много важна, защото те съдействат постоянните зъби да изникнат здрави и силни.

Прочети още...