slingсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Слингът е широка кърпа, с която бебето се привързва към тялото на единия от родителите. Към момента в България използването му не е много популярно, но в много култури по света се използва от хилядолетия. А всичко, устояло проверката на времето, не е за пренебрегване. Много учени от Европа и САЩ  са изследвали най-подходящите начини за носене на бебето, изхождайки от анатомията и физиологията. Резултатите от тях за в полза на слинга.

Прочети още...

kyrmeneсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Правилното хранене на бебето и малкото дете е важно не само за растежа и развтието, но и за правилното оформяне на лицето и зъбите.

Прочети още...

Baby-Massageсписание Палитра стил - PalitraStyle.com


Съществуват много техники на бебешки масаж. Която и техника да изберете най-важното е да направите масажа приятен за бебето и за самите Вас. Бебешкият масаж трябва да е лек, нежен, без натиск. Той има за цел да подпомогне двигателното развитие на бебето, но също така и да му действа релаксиращо и успокояващо. Бебешкият масаж трае около 10 минути. Ако по време на масажа бебето се разплаче, спрете да масажирате, вземете го на ръце и го прегърнете като му говорите успокояващо.

Прочети още...

breastfeeding 1Палитра стил - PalitraStyle.com

Ако сте любител на кафето, вероятно се питате дали консумирайки любимата си напитка можете да навредите на своето кърмаче...

Прочети още...

pampersсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Нормално ли е акото на бебето ми? Този въпрос ежедневно си задават майките, особено тези, които имат бебе за пръв път.

Прочети още...