baby skin Палитра стил - PalitraStyle.com

Кожата на бебето се различава от кожата на възрастния човек. При раждането си бебето е с много нежна и все още незряла кожа. Кожата може да изпълнява всичките си функции пълноценно, чак когато детето навърши две години.

Прочети още...

breastfeeding 1списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Процесът на спиране на кърменето е двупосочен – веднъж той се отнася до детето и втори път се отнася за майката. Тъй като вече разгледахме въпроса с отбиването на бебето, сега следва да насочим вниманието към майката – как да спре кърмата си.

Прочети още...

sleeping babyПалитра стил - PalitraStyle.com

Мисия да научим бебето да спи: Приспиването (продължение)

За да заспи, бебето трябва да е нахранено, чисто, температурата в стаята да е приятна, а обстановката  - предразполагаща. Най-важното, обаче е да научим бебето да се успокоява.

Прочети още...

baby 2списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Нищо не може да бъде по-трудно за една майка от това да се справи с хигиената на тези деликатни части от бебешкото телце – ушички. За да за бъдете спокойни, че го правите както трябва е много важно да знаете правилния начин и да намерите правилния подход.

Прочети още...

baby cryПалитра стил - PalitraStyle.com

Ако бебето ви плаче по едно и също време всеки ден и нищо, което правите не му донася комфорт, вероятно има колики. Коликите минифестират с плач на бебето повече от три часа на ден, повече от три дни седмично, в продължение на повече от три седмици, при иначе добре нахранено и здраво бебе.

Прочети още...